Wat komt er op ons af?

Ook dit schooljaar staan er veel verschillende leuke en boeiende projecten op ons te wachten. Er zijn een aantal
onderwerpen die al gepland staan, maar we sluiten ons niet op in onze container en laten ook de buitenwereld op
ons af komen om nieuwe thema's aan te gaan.

dinsdag 26 juni 2012

Fout afscheidsfeestje

Voor het eerst in mijn loopbaan in De Boomgaard zijn er leerlingen van het zesde leerjaar die 6 jaar bij mij gezeten hebben. De leerlingen zeggen: "Amai, jij hebt ons 6 jaar overleefd." Ook zij hebben mij zes jaar overleefd. :-) Als ik terugdenk aan de voorbije 6 jaren is het eerste wat bij me opkomt de solidariteitsactie voor de familie Fikaj. De kinderen zaten toen nog bij Ingrid en hebben zich met volle overgave ingezet om aan de decoratie te werken voor onze rode hartendag. Het spandoek dat we maakten voor de betoging nadien, ligt nog steeds in de klas. Van dit schooljaar blijft me de grote, maar vrolijke groep bij. Soms veranderden we spontaan van onderwerp, maar de meest interessante gesprekken kwamen toen naar boven. 
We wilden graag in schoonheid afsluiten en aangezien het prinsen- en prinsessenbal vorig jaar niet is doorgegaan, eindigden we dit jaar met een fout afscheidsfeestje, inclusief rijkelijk buffet. Bedankt allemaal, ik hoop dat jullie ervan genoten hebben. 
Aan de vijfdejaars zeg ik nog: 'Tot in september.' De schoolverlaters wens ik heel veel succes op de respectievelijke scholen. 
Voor iedereen een prettige vakantie en geniet van de foto's. 

Liefs, Sara
1 opmerking: